Kloakspuling

Kloakspuling

Jammerbugt kloakspuling har daglig en slamsuger i Jammerbugt, Her løser vi opgaver som spuling af stoppet toilet, tømning af septiktank, stoppet køkkenvask, stoppet afløb, vore slamsuger er en højtryk spuler der anvendes til at fjerne bla. sand, slam, sten og endog rødder som gør at kloakledningerne kan stoppede til. Jammerbugt kloakspuling

I forbindelse med renovering og repation af kloakledninger kan det også være en fordel at få besøg af vore slamsuger. der også kan udføre TV-inspektion af kloakledninger og dermed finde eventuelle rørbrud eller hvad der ellers kan være årsagen til kloakken stopper til.

Har kloaken sagt stop ring Jammerbugt kloakservice op !!!

Jammerbugt kloakspuling

Jammerbugt kloakspuling suger og spuler også kloaker i Jammerbugt, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Aransminde, Tranum, Øland, Korsholm, Løgstør, Nørreholm, Bejstrup, Kettrup, Gøttrup, Klim, Svinkløv, Slettestrand, Hjortdal, Kollerup, Attrup, Haverslev, Grønnestrand, Halvrimmen, Bonderup og Skovsgaard.

Hos Jammerbugt kloakspuling har vore medarbejderne stor erfaring indenfor stoppet kloak i Jammerbugten, og vi sætter en ære i at det færdige resultat er optimalt, og vi er specialister i slamsugning og kloakrensning.

Oudrup Stenleje ApS

Jammerbugt Kloakservice samarbejder med en række samarbejdspartner herunder Oudrup Stenleje som er rigtig gode til at renovere og reparere kloaker og du kan her på følgende link læse mere om kloak og septiktank.

Har I brug for vores service?

Kontakt os i dag og hør nærmere hvad vi kan gør for jer.