Stoppet kloak

Stoppet kloak

Stoppet kloak Brovst har daglig en slamsuger i Brovst, Her løser vore slamsuger opgaver som kloakrensning stoppet toilet, tømning af septiktank, stoppet køkkenvask, stoppet afløb.

Vore slamsuger er også en højtryk spuler der anvendes til at fjerne bla. sand, slam, sten og endog rødder som gør at kloakledningerne er til stoppede eller til oprensning i forbindelse med renovering. Vore slamsuger suger og spuler også Kloaker i Jammerbugt, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Aransminde, Tranum, Øland, Korsholm, Løgstør, Nørreholm, Bejstrup, Kettrup, Gøttrup, Klim, Svinkløv, Slettestrand, Hjortdal, Kollerup, Attrup, Haverslev, Grønnestrand, Halvrimmen, Bonderup og Skovsgaard.

Hos Jammerbugt Kloakservice har vore medarbejderne stor erfaring indenfor stoppet kloak Brovst, og vi sætter en ære i at det færdige resultat er optimalt, og vi er specialister i slamsugning og kloakrensning.

Oudrup Stenleje ApS

Jammerbugt Kloakservice samarbejder med en række samarbejdspartner herunder Oudrup Stenleje som er rigtig gode til at renovere og reparere kloaker og du kan her på følgende link læse mere om kloak og septiktank.

Har I brug for vores service?

Kontakt os i dag og hør nærmere hvad vi kan gør for jer.