Slamsugning

Slamsugning

Jammerbugt Kloakservice Slamsuger og Spuler har mange arbejdsområder, Et af dem er tømning af septiktanke, højtryksspuling og TV-inspektion af kloakrør i Tv Inspektion af kloak i Jammerbugt, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Aransminde, Tranum, Øland, Korsholm, Løgstør, Nørreholm, Bejstrup, Kettrup, Gøttrup, Klim, Svinkløv, Slettestrand, Hjortdal, Kollerup, Attrup, Haverslev, Grønnestrand, Halvrimmen, Bonderup og Skovsgaard.

Jammerbugt Kloakservice har sin egen spulelastbil

Der udover at kunne spule også kan suge. Dette gør den ideel til at løse op for tilstoppede rør og lignende. Typisk løser vi opgaver med tilstoppede kloakrør, gyllerør, dræn og spuling af industrianlæg.

Anlægget består af en vandtank og en højtrykspumpe, hvor selve spulerdelen er i stand til ved højtryk at renspule alle former for kloakledninger mv. Yderligere sidder der monteret en slangetrommel sådan at spulerslangerne er i stand til at nå langt ind i kloakledningerne.

De bagudrettede ståler i dysen fører automatisk slangen ind i kloakledningen og sidst hives slangen hydraulisk tilbage, hvorved det sidste materiale føres med ud.

Oudrup Stenleje ApS

Jammerbugt Kloakservice samarbejder med en række samarbejdspartner herunder Oudrup Stenleje som er rigtig gode til at renovere og reparere kloaker og du kan her på følgende link læse mere om kloak og septiktank.

Har I brug for vores service?

Kontakt os i dag og hør nærmere hvad vi kan gør for jer.